Vælg en side
Omøliv – nu som podcast
af Louise Høst
Udgivet 15. april 2020

Rolf har en ”radiostemme”, som han bruger, når han virkelig skal prøve at overbevise mig om et eller andet, som egentlig er en dårlig idé;-) Men i de sidste par uger har han brugt den til faktisk at lave radio. Af grunde jeg ikke helt forstår, sagde han spontant ja til at lave en times radioprogram til Radio 4 om vores hverdagsliv på Omø under coronaen. En journalist havde læst med på bloggen her og spurgte, om vi ikke kunne lave optagelser fra hverdagen til programmet ”Tæt på”. I programmet ville de gerne gå tæt på, hvordan livet udfolder sig under coronaen på en ø, hvor vi i forvejen lever lidt mere isoleret end de fleste danskere.

Og det satte mange tanker og gode samtaler i gang. Og det var faktisk sjovt at lave en lydbåren version af bloggen. Rolf har heldigvis mange, mange års erfaring som lydtekniker fra sit tidligere liv. Så de værste sludderpassager blev klippet ud. Der blev også – på min meget bestemte anmodning – redigeret i et indslag, som afslørede lidt rigelige mængder rosé under coronakrisen:-)

Derfor har vi også været lidt stille her på bloggen – vi skulle lige lave radio. Resultatet kan afspilles nedenfor eller findes på Radio4 her: Omø – Tilflytterne fra Vesterbro. Vi lover, at du ikke bliver stresset af det program. Jeg har også bidraget med lidt reportage fra badeklubben til Ole Hartlings Omørefleksioner i dette program i samme serie: Omø – Sommerhusejeren. Det er i øvrigt vores nabo, Pia Raug, der har bidraget med musik i programmerne. Og nedenfor er der flere programmer, hvor andre omøboere åbner døren på klem. Lyt til Camilla og Davids fortælling om at drive øens eneste restaurant i denne coronatid. Eller lyt til Ole og Dorthe, der fortæller om Omø skole.

 

Læs mere om Omø på Omø-net

4 Kommentarer

 1. Flemming Arlander

  Hej Louise og Rolf!
  Vi – Lone og jeg – er et par pensionister, som har for vane at sove længe om morgenen. Når vi er klar til det, spiser vi morgenmad på sengen – og så har vi opdaget, at der på Radio4 er udsendelser om Omø og jer. De stemmer lige overens med vores livsførelse.
  Det er hyggeligt at høre de udsendelser! Tak for dem!

  • Rolf Auhagen

   Velbekomme. Og det er hyggeligt at I har lyst til at høre udsendelserne og læse med her på bloggen:-)

 2. hanni

  Det er super lavet 😉 og lyder godt.
  Hep fra Hanni

  • Rolf Auhagen

   Tak. Det sjove er at langt det meste er indspillet på vores mobiltelefoner med den indbyggede mikrofon…. Louise telefon lyder faktisk ret godt, men selvfølgelig ikke som en U87AI:-)
   Der bliver slet ikke lavet noget lydarbejde fra Radio4s side, det hele ryger bare igennem den store limiter og så må det briste eller bære. Så jeg rullede lidt bund af og klippede de værste brokker fra:-)

Kategorier

Arkiv