Vælg en side

Om os

Læs blog

Hvem er vi?

Her ser du vores familie (plus Kolfreyja vores første islænder). Vi er Wilfred, Silke, Louise og Rolf. Wilfred går på Omø skole, der er en folkeskole fra 0. – 6. klassetrin, skolen har pt 7 elever. Wilfred går I 3. klasse. Silke går i 7. klasse på Eggeslevmagle skole, og det betyder, at hun dagligt pendler til skolen i Skælskør.
Louise er uddannet cand.scient.pol og arbejder i København, som direktør i Metroselskabet . Rolf er Psykomotorisk terapeut men arbejder for tiden med holde hus, sætte gården i stand mm. Meget snart tager han fat på at ombygge Skovgaardens stalde til behandlingssted for akut stressramte og Bed & Breakfast.

Man skal jo have to!

Silke var blevet lovet en hest af sin mor, hvis vi nogensinde flyttede på landet. Det viste sig dog, at man ikke kun kan have én hest. Sådan en skal have en samværspartner, så med god hjælp fra vores islænderkyndige nabo Birgitte, lang tids søgen og  en hel del ture til det Nordjyske, købte vi Kolfreyja og Sia. To skønne islænderhopper på 10 år, som af udseende ligner hinanden en del. De er født med 3 ugers mellemrum og er begge sorte. Den tydeligste forskel er Kolfreyjas lange pandelok, hvide stjerne i panden og snip på mulen. Men ud over udseendet er de ret forskellige af sind.

Hønsene fulgte med gården

Stor var overraskelsen da gårdens 5 høns blev boende, efter vi havde fået nøglerne til gården. Men det skulle vise sig, at hønsene var en glædelig og hyggelig overraskelse for os alle, og de fik hurtigt navne. Hanen Hans-Ove og hønerne Brownie, Lynild, Inga og Pløne. Inga blev slået ihjel af en hund og Pløne var meget gammel og døde efter kort tid. Vi fik dog 5 kyllinger hvoraf 4 var hanekyllinger. Hanekyllingerne fik vi hjælp af Frede fra færgen til at slagte. Den ene hønekylling lever i bedste velgående og sammen med Brownie og Lynild leverer de dejlige æg til os.